Πώς να διαγράψετε το ιστορικό προβολής του Netflix αντί του προφίλ



Facebook Κελάδημα Pinterest WhatsApp Τηλεγράφημα

    Το Netflix συνιστά ταινίες και εκπομπές με βάση το πρόσφατο ιστορικό παρακολούθησης. Αυτή η πρόταση ταινίας και εμφάνισης είναι χρήσιμη για να βρείτε γρήγορα τις σχετικές και αγαπημένες εκπομπές με βάση το ιστορικό παρακολούθησης. Αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετική, αρκεί να είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας στο Netflix.

    Τι κάνετε εάν μοιράζεστε τον ίδιο λογαριασμό Netflix για την οικογένεια και τα παιδιά σας. Θα σας ενοχλήσει κάποτε εάν μοιράζεστε το λογαριασμό σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Μπορούν να δουν το ιστορικό προβολής του Netflix ανά προφίλ και όλες τις προβολές των θεαμάτων και των ταινιών που παρακολούθησαν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αυτό που παρακολουθήσατε πριν και μπορεί να πάρει τις συστάσεις από το Netflix με βάση το πρόσφατο ιστορικό παρακολούθησης.

    Η μόνη λύση για την κατάργηση αυτού του ιστορικού ήταν να διαγράψετε ολόκληρο το προφίλ Netflix και να δημιουργήσετε ένα νέο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να καταλήξει να χάσει όλο το ιστορικό προβολών, τις κριτικές και τη λίστα παρακολούθησης που είναι συνδεδεμένα με αυτό το προφίλ Netflix.

    Ευτυχώς, η υπηρεσία συνεχούς ροής εισήγαγε μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να διαγράψετε μεμονωμένες εκπομπές ή ταινίες που παρακολουθήσατε από το ιστορικό προβολής Netflix ανά προφίλ.

    Για να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα δυνατότητα Netflix, συνδεθείτε στο λογαριασμό Netflix με τα διαπιστευτήριά σας. Κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο του προφίλ σας στο επάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο λογαριασμό σας από το αναπτυσσόμενο μενού. Θα δείτε τώρα τη σελίδα του λογαριασμού μου και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ . Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή δραστηριότητας για να ξεκινήσετε τη σελίδα δραστηριότητας μου.

    Θα δείτε την ιστορία όλων των εκπομπών και ταινιών που παρακολουθήσατε σε αυτήν τη λίστα. Ανακαλύψτε τη λίστα με τις εκπομπές που θέλετε να καταργήσετε από αυτή τη λίστα και κάντε κλικ στο σύμβολο " X" στη δεξιά πλευρά της λίστας. Το Netflix προσφέρει να καταργήσετε το επιλεγμένο στοιχείο από τη δραστηριότητα προβολής σε όλες τις συσκευές μέσα σε 24 ώρες.

    Διαγραφή ιστορικού προβολής Netflix

    Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό προβολής Netflix διαγράφοντας ολόκληρο το προφίλ από το λογαριασμό σας. Επιλέξτε αυτήν την επιλογή εάν αναζητάτε μια επιλογή για να διαγράψετε όλο το ιστορικό σας και να τα εξετάσετε όλα σε μία λήψη. Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή δημιουργώντας ένα νέο προφίλ στον ίδιο λογαριασμό Netflix.

    Τώρα απολαύστε την υπηρεσία συνεχούς ροής Netflix με τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές. Διαγράψτε το ιστορικό παρακολούθησης από το προφίλ σας, αφού τα παρακολουθήσετε και ξεκινήστε ένα καθαρό προφίλ με μερικά εύκολα κλικ, όπως περιγράψαμε παραπάνω. Τώρα μπορείτε να διαγράψετε ξεχωριστά το ιστορικό προβολής Netflix ανά προφίλ και να καθαρίσετε το λογαριασμό Netflix όποτε θέλετε.

    Προηγούμενο Άρθρο

    12 καλύτερες συσκευές παρακολούθησης της υγείας για την εργασία με το iPhone & iPad

    12 καλύτερες συσκευές παρακολούθησης της υγείας για την εργασία με το iPhone & iPad

    Facebook Κελάδημα Pinterest WhatsApp Τηλεγράφημα Οι έξυπνες συσκευές υγείας είναι η νέα τάση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτές οι συσκευές παρακολούθησης της υγείας έρχονται με ειδικές εφαρμογές iOS. Οι συσκευές παρακολούθησης της υγείας που βασίζονται στο iPhone μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική εφαρμογή iOS. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να αναλύ...

    Επόμενο Άρθρο

    Πώς να επαναφέρετε τα γραμμένα μηνύματα WhatsApp (χωρίς αντίγραφα ασφαλείας του Google Drive)

    Πώς να επαναφέρετε τα γραμμένα μηνύματα WhatsApp (χωρίς αντίγραφα ασφαλείας του Google Drive)

    Φανταστείτε ότι είχατε κατά λάθος διαγράψει μερικά σημαντικά μηνύματα WhatsApp από το τηλέφωνό σας. Και, πρέπει να ανακτήσετε τις διαγραμμένες εικόνες WhatsApp το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς, ο κάδος ανακύκλωσης δεν είναι διαθέσιμος στα τηλέφωνα iOS και Android. Για να χειροτερέψετε τα πράγματα, η επιλογή 'Δημιουρ...